Om oss

Affärsidé & vision

Vår affärsidé är att tillhandahålla ett komplett lag som utför projektering-, bygg- och installationstjänster inom om-, till-, nybyggnation av bostäder, affärs, kontors och industribyggnader. Vår ambition är att våra kunder skall få minimalt med arbete och kostnader med samordning och byggledning men framför allt att de skall få den mest miljövänliga, ekonomiska och byggtekniskt bästa lösningen. Detta utifrån kundens behov, önskemål, kunnande och ekonomiska förutsättningar.

Familjen

Vi lär av de äldre och inspireras av de yngre.

En kedja är inte bättre än den svagaste länken. Vi har därför sedan starten för 30 års sedan valt ut samarbetspartner som inte bara gör ett perfekt arbete utan även uppfyller våra krav på administration och framför allt håller vad Vi lovar när det gäller tider.

Partners

FastEl

FastEl utför det mesta inom EL, Till både privat och företag inom renoveringar , nybyggnationer, lantbruk och industri

Fastmontage

FastBygg utför fastighetsunderhåll och renovering åt både företag och privatpersoner. Inget jobb är för stort eller för litet och med vår kompetenta personal kan vi erbjuda hjälpa att förverkliga just dina idéer och drömmar.

Fastigheter

Fastighet äger och förvaltar fastigheter inom kommersiell och bostäder. Samt utvecklar egenproducerade bostäder för förvaltning och försäljning

Renoverum

Det enkla vägen till ett nytt badrum. I Renoverums butiksutställning kan du se många inspirerande badrumsmiljöer och inredningslösningar. Här får du också en personlig rådgivare som delar med sig av både kunskap, trender och erfarenheter för att göra dina val enklare

Företag A

Verksamhetsområde

Företag B

Verksamhetsområde

Företag C

Verksamhetsområde

Få kostnadsfri offert

Inget jobb är för litet, ingen fråga är för stor. Ni är alltid välkomna att besöka eller kontakta oss!